Aanleveren bestanden

Aanleveren bestanden bij PrachtigKado.be

Wanneer u één of meerdere leuke producten heeft uitgekozen kunt u uw bestand(en) uploaden, wanneer de bestanden te groot zijn kan dit in een worddocument of een pdf, ook is het mogelijk om uw bestelling helemaal af te ronden om zo na de bestelling uw bestand(en) aan te leveren, dit kan naar bestanden@prachtigkado.be.

Hieronder leest u alle informatie over de bestanden welke wij kunnen bewerken om zo prachtige persoonlijke cadeaus te kunnen maken!


Bestandsformaten:
Heeft u een jpg, png, pdf of een ander bestand? Elk bestand kunnen wij openen en bewerken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of wij wel uw bestand kunnen openen en kunnen bedrukken op leuke persoonlijke cadeaus.

PrachtigKado.be

Hulp bij ontwerpen foto's:
Wanneer u van plan bent om een bestelling bij ons te gaan plaatsen dan kunnen wij ervoor zorgdragen om uw bestanden gratis op maat te maken. Deze service is uniek in Nederland. U dient eerst de bestelling te plaatsen en uw bestand(en) te uploaden, vervolgens nemen wij contact met u op na de bestelling. U kunt tijdens het bestelling de optie drukproef ja/nee aanvinken.

Te grote of te kleine foto's zijn geen probleem, wij maken ze op maat voor u! Het drukwerk is gratis bij ons!

Telefoon: +31553602927
E-mail: aanleveren@prachtigkado.be

 PrachtigKado.be PrachtigKado.bePrachtigKado.be


Hulp bij ontwerpen teksten:
Wilt u graag een bepaalde tekst of meerdere teksten op producten laten bedrukken, dan helpen wij u hier graag bij. Elk gewenst lettertype, kleuren en opmaak is mogelijk.

Telefoon: +31553602927
E-mail: aanleveren@prachtigkado.be

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld onder een foto de tekst te plaatsen of aan de achterkant van de foto. Het drukwerk is gratis bij ons!

PrachtigKado.be PrachtigKado.be

Hulp bij bestellen:
Komt u er niet helemaal uit tijdens het bestellen op onze website? Dan helpen wij u graag verder.
 
Per telefoon: Maandag t/m vrijdag van 08.45u tot 17.15u
Per e-mail: Maandag t/m zondag van 08.45u tot 00.00u
     
     Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken op:PrachtigKado.be

   PrachtigKado.nl +31553602927
    PrachtigKado.nl info@prachtigkado.be