Persoonlijk cadeau nodig?

Persoonlijk cadeauBent u opzoek naar een origineel maar ook een heel erg persoonlijk cadeau? Dan bent u bij prachtigkado België aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor u een top 10 samen gesteld die u helemaal naar uw eigen wens kunt maken. Alles wordt met de hand gemaakt en binnen 24 uur geleverd.

De top 10 producten zijn momenteel allemaal in de aanbieding. U kunt er bijvoorbeel voor kiezen om een handdoek in uw gewenste kleur en zelf gekozen lettertype en lettertype kleur te laten bedrukken. Ook is er de mogelijkheid om een prachtige foto op een mok te laten drukken.Of bent u eerder opzoek naar een delftsblauw tegeltje? Die kunt u bij ons met een eigen spreuk laten maken of een leuke foto. Maak nu een persoonlijk cadeau tegen de allerlaagste prijs, vandaag bestellen = morgen in huis!

Heeft u vragen over een product? U kunt dan altijd terecht op ons telefoonnummer: +31 55 3602 927 of via ons emailadres: info@prachtigkado.be.


Gepersonaliseerd cadeau

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Gepersonaliseerd kussen

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Persoonlijk cadeau, meer informatie:
Hierboven hebben wij de leukste persoonlijke cadeaus voor u geselecteerd, elk product kunt u voorzien van een eigen bedrukking of borduurwerk. Komt u er niet helemaal uit dan kunt u ons altijd even bellen of e-mailen naar info@prachtigkado.be.

Persoonlijk cadeau Vragen over een persoonlijk cadeau? Bel op: +3155 3602 927