Bidon bedrukken met foto, tekst of logo

Bidon met fotoWilt u een bidon bedrukken  met foto, tekst of logo? Wij hebben verschillende bidons die wisslen van hoeveelheid inhoud voor u in ons assortiment. Een bidon kan je laten bedrukken  met een tekst of een foto. Doet u met uw bedrijf mee met een wedstrijd? Dan kunt u de bidon ook personaliseren met het logo van uw bedrijf. Een bidon is ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand voor zijn verjaardag of aan een sportfanaat.


De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief bedrukking. Besteld u bij ons vanaf 2 stuks dan krijgt u een mooie korting. Bij prachtigkado worden geen opmaakkosten of instelkosten berekend voor het bedrukken van de bidons. Bij een bestelling van meerdere bidons dan is het mogelijk om deze allemaal een eigen opdruk te geven. Een bidon bedrukken  met foto, tekst of logo, is het perfecte geschenk en een uitermate geslaagd cadeau. Vandaag besteld = morgen in huis!
Bezig met laden...
43%
visibility
shopping_cart

Bidon met foto 500ml

Bidon met foto, bidon bedrukken met foto, bidon bedrukken met logo

20,95

11,95

48%
visibility
shopping_cart

Bidon Aluminium met foto 500ml

Bidon met foto, bidon bedrukken met foto, bidon bedrukken met logo

20,95

10,95

32%
visibility
shopping_cart

Bidon met foto 500 ml (luxe)

Bidon met foto bedrukken

18,95

12,95

Bent u een echte sporter? Dan is de bidon met foto,tekst of logo echt iets voor u. Zo weet u altijd welke bidon van u is. Wilt u de bidon met foto bedrukt hebben met een foto en tekst? Het is mogelijk om dit helemaal rondom bedrukt te laten worden.
Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen tussen kantoortijden van 09.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur in de middag.
 
 Vragen over bidons bedrukken? Bel op: +3155-3602927