Borduurwerk

Bent u op zoek naar een goedkoop borduurwerk bijvoorbeeld op een cap, een Persoonlijk cadeauhanddoek of op een sloof? U kunt zelf het lettertype kiezen of in welke kleur u het lettertype wilt hebben. Onze producten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een tas met een naam erop geborduurd wij hebben genoeg keuze voor u. Ons borduurwerk is het beste van Nederland. Alle bestelde artikelen leveren wij binnen 24 uur!

Persoonlijk cadeau


Borduurwerk hebben wij in vele soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils. 

Badjassen hebben wij in meerdere kleuren. Het is mogelijk om hier een naam of een logo op te laten borduren. Zo kunt u leuk voor op het toilet een gastendoekje laten maken met een tekst erop of voor in de badkamer een naam op een handdoek zodat iedereen zijn eigen handdoek heeft.

Wij hebben ook een ruim assortiment in kleding die u kunt laten borduren. Zo kunt u denken aan; blouses, bodywarmers, fleece jacks, fleece sweaters, keukenschorten, headwear, jacks, kokskleding, sloven, jassen, schorten, overhemden, polo's, sweaters, t-shirts en truien. Allemaal naar eigen wens te maken en binnen 24 uur geleverd.

Persoonlijk cadeau Vragen over borduurwerk? Bel op: 055-3602927