Cadeaus voor elke gelegenheid!

Bent u voor uzelf, een verjaardag, geboorte of een huwelijk op zoek naar een Persoonlijk cadeauorigineel en persoonlijk cadeau? Die u zelf kunt personaliseren met bijvoorbeeld een passende tekst of een mooie foto? Wij hebben hieronder voor u een overzicht gemaakt van de persoonlijke cadeaus's.

Een mooi persoonlijk cadeau te denken aan een badjas met naam. Of een broodtrommel gepersonaliseerd met een foto. Ook kunt u kiezen voor een mok met een bedrijfslogo erop. Dit zijn allemaal originele en persoonlijke cadeau's voor elke gelegenheid.

Persoonlijk cadeauEen persoonlijk cadeau kan met uw eigen tekst, foto of logo gemaakt worden precies zoals u dat wilt. 

Voor huwelijk  kunt u bijvoorbeel kiezen voor een mok liefde met een foto erop. Een puzzel in hartvorm met een foto of een tegel met een mooie spreuk. Ook hebben wij handdoeken en gastendoekjes die u kunt personaliseren met een naam erop geborduurd.

Voor geboorte kunnen wij u ook hele mooie producten aanbieden zoals; een tutdoekje, een labeldoekje gepersonaliseerd met naam, mooi zachte badcapes of voor de nacht een zachte en warme slaapzak met naam. Een slabbetje met een eigen opdruk valt ook onder de mogelijkheid.

Zo hebben wij ook nog de thema's; Abraham, afscheid, afstuderen, back to school, bedankjes, bedankt, begrafenis, beterschap, bruiloft, cadeau, cadeau voor haar, cadeau voor hem, carnaval, communie, condoleance, crematie, dieren, dierendag, doopcadeau, EK voetbal, examen, geboorte, gefeliciteerd, goedkoop, halloween, housewarming, huwelijkscadeau, jubileum, kampioenshap, kerstcadeau, kraamcadeau, moederdag, nieuwe woning, nieuwjaarscadeau, oranje artikelen, paascadeau, prinsjesdag, relatiegeschenken, rijbewijs, romantisch, Sarah, sauna, secretaressedag, sinterklaas, Sint Maarten, suikerfeest, vaderdag, valentijnsdag, verhuizen, verjaardag, voetbal, vrijgezellenfeest, WK artikelen, zomer en zwanger

Bedankt cadeau Vragen over een bedankt cadeautje? Bel op: 055-3602927