Persoonlijk kado nodig?

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kado voor iemand in uw omgeving? Dan bent u bij PrachtigKado.nl op het juiste adres! Een persoonlijk kado is zo gemaakt en kan voor allerlei doeleinden ingezet worden. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met persoonlijke kado's voor bijvoorbeeld een baby, voor haar, hem en nog vele andere persoonlijke kado's

De kado's zijn volledig te personaliseren, bijvoorbeeld met een leuke tekst, foto of een combinatie van beiden. Het drukwerk en borduurwerk is volledig gratis bij ons!


Persoonlijk cadeau, meer informatie:
Wat is nou origineler dan een cadeau welke u zelf heeft gemaakt met een leuke foto of tekst? Dat noemen wij nog eens een persoonlijk cadeau! Hierboven staan enkele cadeaus voor verschillende personen afgebeeld. Door op één van de personen, bijvoorbeeld voor een vrouw, te klikken dan wordt u doorgestuurd naar de pagina waar alle prachtige producten op vermeld staan. 

Op dit moment zijn alle persoonlijke cadeaus in de aanbieding welke volledig naar eigen smaak te maken zijn. Veel plezier met het maken van het perfecte persoonlijke cadeau!